Matoma til Atomic Soul

Atomic Soul booker nå for Matoma! Mannen som på bare fem måneder gikk han fra å være ukjent til å ha rundt 10 000 000 remix-avspillinger er virkelig en rising star, og vi er enormt stolte av å være med på laget videre!

Møt Matoma, en 23 år gammel DJ og produsent basert i Trondheim. Med en fersk bachelorgrad i musikkteknologi, et pianotalent av de sjeldne, og en stigende DJ- og produsent-karriere, handler livet hans stort sett om musikk relatert til house-sjangeren. Matoma er et hardtarbeidende talent med en teft for fengende melodier og produksjoner av høy kvalitet. Hans kjærlighet for ekstraordinære vokal-talenter og fengende tekster har ført ham til en verden av remixing, og lager en helt ny stemning på eksisterende hitlåter. Hans første remix The Notorious BIG ft. Ja Rule “Old Thing Back” tok ham til toppen av listene på Hypemachine, som beviser at han er verdt å følge godt med på i tiden som kommer! På bare fem måneder gikk han fra å være ukjent til rundt 10 000 000 remix-avspillinger av kjente artister som  Enrique Iglesias, Imagine Dragons, Sara og Tegan, Truls og Marit Larsen.

I løpet av årene som DJ, har Matoma vært support for Otto Knows, Donkeyboy og David Solano Life in Color. I år har han endelig fått den anerkjennelse han fortjener med internasjonale spillejobber på noen av de hotteste stedene i Norge, Sverige, Danmark, Frankrike og Canada. I 2015 vil han være en av de viktigste artistene på noen av de største festivalene i Norge og Canada.

Twitter Facebook

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter