Above & Beyond til Sentrum Scene

Listetopperne Above & Beyond tar med seg «Common Ground» albumet på turné, og stopper innom Sentrum Scene den 24. oktober! 

Above & Beyond er en av de mest fremoverlente og nytenkende i bransjen og selger ut show verden over. De ønsker at publikum skal føle seg en del av konsert opplevelsen og har ofte dratt folk opp på scenen i løpet av konserten.

Trioen har allerede solgt ut «Common Gound» turnéen sin i UK, Nord-Amerika, Asia og Australia. Nå får endelig den norske fanskare oppleve denne eksplosive konserten.

«Common Gound» er Above & Beyond sitt siste studio album. Albumet gikk rett til tredjeplass på Billboards listen tidligere i år og fikk en vanvittig god mottakelse av fans og kritikere verden over.

“A solid hour and two minutes of expansive emotions and beautiful melodies”, sa Billboard om albumet.

I tillegg til seks studioalbum og en rekke remixer driver den britiske trioen plateselskapet Anjunabeats. De har også hatt stor suksess med radioprogrammet «Trance Around The World» som etter 9 år nådde 30 millioner lyttere i 35 land over hele verden. De siste årene har deres nyeste radioprogram «Group Therapy» også sett stor suksess. De er også eneste dj’er som har vunnet Essential Mix of The Year på BBC radio 2 ganger, både i 2004 og i 2011. I 2015 fikk de innpass i DJ Magazine´s kåring over topp 100 DJ’s i verden der de kom på en 8. plass. Mixmag mente også at albumet «Group Therapy», som ble sluppet samme år, var en av årets beste.

”I disse polariserende tider, ønsker vi at konsertopplevelsen og musikken minner folk på viktigheten av samhold i samfunnet. Når man deler en opplevelse på et dansegulv, så spiller ikke politiske verdier og meninger noen rolle.” – A&B

Vi gleder oss til et forrykende show når disse pioneerene inntar Sentrum Scene igjen!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter