Above & Beyond

Above & Beyond kommer tilbake til Norge og inntar scenen på Sentrum Scene den 18. desember!

Etter verdensturneen i 2015, som inkluderte utsolgte show i både Madison Square Garden og The Forum i Los Angeles, er de nå klare for en Europa turné. Den britiske trioen lover en dyp, episk og melodiøs kveld.

Above & Beyond er en av de mest fremoverlente og nytenkende i bransjen og selger ut show verden over. De ønsker at publikum skal føle seg en del av konsert opplevelsen og har ofte både dratt folk opp på scenen for å spille og se hvordan de jobber.

”Above & Beyond er pioneerer i sitt felt. Med milliontall av lyttere på sine radioshow, fantastiske kritikker på hva enn de gir ut – det være seg elektronisk eller pop – og show man lever lenge på etter konsertslutt, er vi stolte over å presentere Above & Beyond i Oslo igjen!” – Mark Vaughan, ansvarlig arrangør, Atomic Soul.

I tillegg til fem studioalbum og en rekke remixer driver den britiske trioen plateselskapet Anjunabeats. De har også hatt stor suksess med radioprogrammet «Trance Around The World» som etter 9 år nådde 30 millioner lyttere i 35 land over hele verden. De siste årene har deres nyeste radioprogram «Group Therapy» også sett stor suksess. De er også eneste dj’er som har vunnet Essential Mix of The Year på BBC radio 2 ganger, både i 2004 og i 2011. I 2015 fikk de innpass i DJ Magazine´s kåring over topp 100 DJ’s i verden, der de kom på en 8. plass. Mixmag mente også at albumet «Group Therapy», som ble sluppet samme år, var en av årets beste.

Velkommen til forrykende show på Sentrum Scene den 18. Desember!

FEHRPLAY er bekreftet som support!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter