Fotokreditering Jonathan Vivaas Kise

Aiming for Enrike

Booking: Geir Tore Grinde
Tlf: 950 36 882

Pressemateriell på Aiming for Enrike finner du HER

Av og til dukker det opp band man rett og slett ikke kan unngå å forelske seg i. Aiming For Enrike er skapt utifra nysgjerrighet, utbrytertrang og frihet som premiss, med et fokus på eksplosivitet og energi. Noen ganger trengs det bare to unge musikere med en sterk felles vilje for å skape en ny, original lyd.

Aiming For Enrikes infernalske driv, nesten idiotisk symbiotiske samspill, svimlende tekniske egenskaper og brede musikalske palett føles derimot aldri “flashy”. De holder seg også for gode for å gjøre ting vanskeligere enn de trenger å være. De er inkluderende óg egenrådige samtidig. Inspirasjonskilder spenner fra repetitiv elektronisk musikk som Burial og Jon Hopkins til festløven James Brown og bråkebøtter som Lightning Bolt og Deerhoof. Summen av alt dette vitner om et band som har oppstått i en nettopp stadig mer sjangerløs tidsalder, der undergrunn og mainstream ligger med hverandre og vi alle langt friere til stilarter og utrykk enn før.

I det kontrollerte kaoset av tighte trommemønstre, komplekse gitarloops og improviserte avstikkere gjemmer det seg velarrangerte låtstrukturer. Samt en åpen invitasjon til alle som ønsker å være med.

Halden

Tons Of Rock

23 Jun

Billetter
Steinkjer

Steinkjerfestivalen

24 Jun

Billetter
Træna

Trænafestivalen

06 Jul

Billetter
Kristiansand

Måkeskrik

08 Jul

Billetter
Flekkefjord

Fjellparkfestivalen

20 Jul

Billetter
Trondheim

Pstereo

17 Aug

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter