ALMA

ALMA kommer til Parkteatret 29. mai!

Etter strålende kritikker for fjorårets opptredener på by:Larm og Slottsfjell, er Finlands nye popstjerneskudd ALMA igjen klar for Norge. 29. mai inntar hun Parkteatret i Oslo.

Med over 170 millioner avspillinger på Spotify, en plass på BBCs «Sound of 2018» og anerkjennelse fra storheter som Elton John, Annie Mac, MØ og Charli XCX, har ALMA tatt verden med storm.

ALMA startet tidlig å skrive egne låter, og i 2016 slapp hun debut-EPen «Dye My Hair» som gikk rett til topps på finske iTunes og ble listet på BBC Radio 1. Tittelsporet åpnet dørene for internasjonal suksess, og hun har det siste året samarbeidet med flere store artister som French Montana, Charli XCX, Martin Solveig og Tove Lo.

Med sin unike, sjelfylte stemme, ærlige tekster og en særegen blanding av pop, R’n’B og soul, har ALMA blitt sammenliknet med artister som Sia, Amy Winehouse og Beth Ditto. The Observer har beskrevet henne slik: «She looks like a cybergoth reimagining of a young Adele and sounds like Beth Ditto had she been raised on tropical house.»

Det siste året har hun jobbet med debutalbumet sitt, og 2. mars er hun endelig tilbake med ny musikk når hun slipper mikstapen «Heavy Rules», hvor hun har samarbeidet med blant andre MNEK, Rudimental, MØ og Tove Styrke.

Det er med andre ord bare å glede seg til en skikkelig festaften når popsensasjonen ALMA kommer til Parkteatret 29. mai!

Billetter kr. 260,- + avg.
I salg fom. fredag 2. mars kl. 10

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter