Amund Maarud

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Amund Maarud finner du HER

Amund Maarud er mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris 2016 og Tono´s Edvardpris 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Maarud har turnert i Europa, USA, Russland, Kambodsja og Sør Korea gjennom sin snart 20 år lange karriere.

Nå har han bestemt seg for å gjøre det sjøl, helt alene. Og han leverer konserter som gjør stort inntrykk på publikum. Å høre Amund Maarud solo er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når mannen fra Skogbygda går i ett med gitaren og gir alt. Kun ved hjelp av en trampeboks og en haug med ulike gitarer spiller Maarud store deler av sin egen katalog fra debuten «Ripped, Stripped and Sotthern Fried» (2003) til «Volt» (2015). I tillegg er han innom både John Lee Hooker og Nirvana og egne tolkninger og melodier til Prøysens tekster.
Maarud har i tillegg tonesatt dikt av Rolf Jacobsen i forbindelse med albumutgivelsen og teaterstykket «Kjente Jeg Deg» med bl.a Toralv Maurstad og herfra kommer også låter i løpet av konserten. Gled deg til å se en av Norges tøffeste live-artister alene på scenen.

«Ingen synger blues som denne mannen i Norge» (Dagbladet)

«Amund Maarud er en tryllekunstner med gitaren, og spiller ikke bare noen soloer som tar pusten fra enhver tilhører, men greier også det kunststykke å krydre riff og mellomspill med henvisninger til andre låter på en måte det er bare å bøye seg dypt i støvet for.» (Driva.no)

Foto: Øyvind Mo Larsen

Jessheim

Kulturbanken Kreti & Pleti

05 Oct

Billetter
Oslo

Parkteatret Scene

06 Oct

Billetter
Kongsberg

Kongsberg Musikkteater

11 Oct

Billetter
Skien

Ibsenhuset

12 Oct

Billetter
Trondheim

Dokkhuset

18 Oct

Billetter
Stange

Kønnbandfestivalen

19 Oct

Billetter
Årnes

Nes kulturhus

23 Oct

Billetter
Buskerud

Lier kulturscene

01 Nov

Billetter
Hønefoss

Ringerike Kultursenter

02 Nov

Billetter
Larvik

Bølgen Kulturhus

08 Nov

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter