Årabrot

Booking: Geir Tore Grinde
Tlf: 950 36 882

Presesmateriell for Årabrot finner du HER

Årabrot ble etablert i Haugesund og i løpet av 15 år har bandet bragt Norge og Europa med sin sære black-metal stil. De spiller dristige og mørke sanger, og som man beskrev Kjetil Nernes sin stemme, vokalisten til bandet: “Sounds like someone who just escaped a mental institution”, viser bandet en helt egen black-metal stil, hvor de har fått fans over hele verden.

I 2012 vant Årabrot sin første Grammy for “Best Metal Album”, noe som viste at de har klart å posisjonere seg i musikkmiljøet, uansett respons de har fått. Rockebandet har siden da dratt på turné i Skandinavia, Europa og USA, og de har også komponert musikk for filmer som “Die Niebelungen” og “Doctor Caligari”. 

Årabrot har vokst seg opp og har blitt større og bedre, selv om Nernes fikk strupekreft i 2014, har det ikke gitt bandet en stopper, og de har blitt bedre enn før. De har gitt ut flere album og EP´s og er nå aktuell med albumet “The Gospel”.

‘It could easily have fallen apart under the weight of the assembled egos, its car crash of dramatic themes or even just been doomed by the epic centrepiece of the album – the10-minute “Faustus” – but it doesn’t. The album works.’ – 9/10 – (The Line of Best Fit)

Foto: Thomas Knights

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter