Arif

Booking: Anita Halmøy Wisløff
Tlf:  948 88 155

Pressemateriell på Arif finner du HER

Arif Salum (30) tok i 2013 farvel med sitt alter ego Phil T Rich, med minialbumet “Aldri & Alltid”, som med sine syv spor var betraktelig mer alvorlig enn radiohit’en “Gal” fra hans første EP “Kom Så Tok Færdiih”. “Aldri & Alltid” markerte et ønske om å jobbe videre som seg selv – nemlig Arif.

Han inviterer oss på sin første fullengder “Highend/Asfalt” inn i et kontrastfylt univers gjennom låter hvor det såre akkompagneres av det vakre, og det brutalt ærlige møter det latterlig enkle. Første singel “Kanke Gi Opp” med Magnus Eliassen ble sluppet i januar, og representerer definitivt den lyse siden av asfalten. For allerede på første spor forstår vi at dette er mer enn underholdning.

Fra leken pop om å date to jenter samtidig, til tekster om egen barndom. Om moren som kom til Norge som asylsøker med to mastergrader, men ingen jobbmuligheter. Nazister i nærmiljøet. Tusenlapper i søppelsekker. Om kjærlighet. Hans vei gjennom musikkbransjen fra da Tungtvann åpnet dørene for norsk rap, og “da Madcon lagde Beggin/da Karpe Diem kom og redda verden” til i dag. Om håp og om løgn. Stygt og vakkert. Høyt og lavt. Dyrt og billig. Godt og vondt.

Malmö

Moriska Paviljongen

31 Mar

Billetter
Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern

06 Apr

Billetter
Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern

10 Apr

Billetter
København V

Ideal Bar / Vega

20 Apr

Billetter
Oslo

Tryvannfestivalen

28 Apr

Billetter

Landstreff Telemark

29 Apr

Billetter
Kristiansand

Bris Festival

17 Aug

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter