Bastille til Sentrum Scene

De prisbelønte gutta i Bastille kommer endelig tilbake til Norge og 15. februar 2019 gjester de Sentrum Scene!

Bandet jobber med deres tredje album og tar med seg splitter nytt materiale til en forrykende konsert.

Den alternative rockekvartetten fra London fikk sitt store gjennombrudd med låten «Pompeii» i 2013. Nå har de spilt over 500 konserter på seks kontinenter, solgt 15 millioner singler og 6 millioner album, i tillegg til å ha blitt strømmet svimlende 3,5 milliarder ganger.

Det hele startet som vokalist og låtskriver Dan Smiths soloprosjekt (som har bursdag 14. juli, altså Bastille-day), men ble et fullverdig band i 2010 da trommisen Chris Wood, bassisten og gitaristen William Farquarson og keyboardisten Kyle Simmons ble med på laget.

Bandet fikk et raskt voksende publikum etter å ha lagt ut bare noen få låter på nett. Dette førte til spillejobber på store engelske festivaler som Glastonbury og Isle of Wight.

Debutalbumet «Bad Blood» ble utgitt i 2013 og gikk helt til topps på albumlistene i England. Albumet har solgt over 4,5 millioner eksemplarer på verdensbasis og var det mest nedlastede albumet i 2013. De fikk prisen for beste nykommer på Brit Awards i 2014 og låten «Pompeii» har nå over 570 millioner (!) avspillinger på Spotify.

«Wild World» (2016), deres andre fullengder, ble nummer én i USA og topp ti i flere land.

Det er ingen tvil om at Bastille har gjennomgått en enorm suksess siden utgivelsen av debutalbumet. Kvartetten har i sommer spilt store show i England og headlinet flere internasjonale festivaler – inkludert Wilderness og MTV’s Ocean City Sounds.

Sammen med Marshmello ga de i august ut en av årets største hits, den gripende og euforiske låta «Happier». Singelen nådde topp 5 i England, topp 10 i USA og har allerede over 111 millioner avspillinger på Spotify.

Det er store forventninger til bandets tredje album, som kommer i løpet av våren 2019. På Sentrum Scene 15. februar vil fansen få muligheten til å høre det nye materialet før albumet slippes.

“We’ve spent most of this last year working on loads of new music and touring different versions of our songs so now we’re so excited to head back out and revisit more intimate rooms and play a bunch of new songs in the lead up to our new album” – Dan Smith

Bastille er fantastiske live og det er stor stas å kunne annonsere at de nå vender tilbake til Norge. Vi gleder oss!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter