Bigbang

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Bigbang finner du HER

Øystein Greni og hans Bigbang er utvilsomt en av de største livefavorittene her til lands, en posisjon de har holdt i mange år. Hvem kan vel ikke refrenget på “Girl In Oslo”? Helt fra deres første egenutgitte album “Waxed” i 1995, via gjennombruddet med Electric Psalmbook noen år senere, fram til den siste utgivelsen “The Oslo Bowl” i 2013. Med totalt 11 album og hundrevis av konserter under beltet, har Bigbang holdt seg på toppen lenger enn de fleste og har etterhvert en låtkatalog som rommer svært mange favoritter.

Tittellåten på deres siste album “The Oslo Bowl” fikk høy rotasjon på radio, og bød bl.a. på en gjesteopptreden av den amerikanske artisten Lissie. Låta “Like Americans Do” var en annen favoritt fra albumet og introduserte et samarbeid med Valkyrien Allstars og Sinikka Langeland. Størst eksponering fikk nok allikevel “Little Heartbomb”, som lydsporet til en stor TV-kampanje i regi av Cubus.

De siste par årene har bandmedlemmene valgt å prioritere andre prosjekter, Øystein Greni har bl.a. vært på turné med duoen Rodrigo Y Gabriela, og i tillegg lånt sin vokal til deres versjon av låta “Nature´s Way”. Med unntak av Bigbangs tradisjonsrike og utsolgte førjulskonserter har det vært lav aktivitet i kjølvannet av The Oslo Bowl-turnéen, men i 2016 hadde de en førjulsturné som ble en stor suksess for bandet, hvor billettene ble solgt ut på store steder i Norge.

Haugesund

Høvleriet

12 Dec

Billetter
Stavanger

Studentersamfunnet Folken

13 Dec

Billetter
Bodø

Sinus

14 Dec

Billetter
TROMSØ

Studentsamfunnet Driv

15 Dec

Billetter
Trondheim

Byscenen

19 Dec

Billetter
GISKE

MOMENTIUM AS

20 Dec

Billetter
Bergen

USF Verftet

21 Dec

Billetter
Oslo

Sentrum Scene

22 Dec

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter