commonplace

Booking: Ksenia Petrova
Tlf: 466 26 985

Pressemateriell på commonplace finner du HER

Stygg, men intelligent post-punk fra nykommerne i commonplace. Det er fengende, men fullt av motstand. Det er tidvis polariserende, men unektelig kult. commonplace er ferske, men markerer seg umiddelbart som en verdig del av den nye nordiske post-punkbølgen.

Bandet består av Kjartan Vagle, Simon Dolmen Bergseth, Andreas Bru Eide, Edvard Seim og Axel Gilje-Sørnes. Selv om commonplace er nykommere så har bandmedlemmene stått bak noen av de kuleste indie-, hardcore-, shoegaze- og punkbandene i landet den siste tiden. Ny konstellasjon, nye idéer, det samme drivet til å være jævlig bra.

Bergseth har en unik evne til å hele tiden ligge på kanten av det det atonale, mens han samtidig gjør det til et av bandets sterkeste kjennetegn. Det tekstlige fokuserer på menneskehetens indre mørke, på hat og misantropi.

Musikalsk er commonplace ambisiøst smart, aggressiv og uttrykksfull. Det er komplett umulig å forholde seg likegyldig. Grensene mellom hardcore, post-punk og 80-talls kunstpunk viskes tidvis ut, men commonplace forblir hele tiden tro mot sine idéer og visjoner. Du er aldri i tvil om at du hører på commonplace.

Foto: commonplace

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter