Damien Jurado

Damien Jurado til Kulturkirken Jakob

Singer/ songwriteren Damien Jurado kommer tilbake til Oslo. Denne ganger byr han på en emosjonell kveld i stemningsfulle Kulturkirken Jakob den 4. september.

Amerikanske Jurado har en katalog som spenner godt over 20 år. Hans første plate «Motorbike» ble gitt ut i 1995 og i 2016 gav han ut sitt 16 studioalbum «Other Peoples Songs, Volume 1». Det var likevel med albumet «Saint Bartlett» som kom i 2010 at Jurado endelig fikk sitt gjennombrudd.

Han er kjent for sin fantastiske fortellerevne og elsket av bade kritikere og fans verden over. Musikken hans havner i indisjangeren, til tross for ingen helt klarer å konkretisere denne plasseringen. Andre sjangre som blir nevnt i samme setning som Jurado er elektrisk indie-rock, psykedelia, pop og roots rock. Det er uansett alltid Jurados gitar og stemmeprakt som står i sentrum og man kan ofte trekke linjer til storheter som Neil Young, Bob Dylan og Lou Reed.

Foruten å ha gitt ut 16 album har Jurado bidratt til en rekke låter i TV serier og filmer, turnert verden over og samarbeidet med Moby, Richard Swift og Ken Stringfellow for å nevne noen få.

Konsertene til Damien Jurado blir ofte omtalt som ”magiske, ektefølt, vilt & vakkert”. Vi forventer intet mindre når han nå tar steget inn i Oslos kanskje mest magiske scene i september. Vel møtt!

Billetter kr. 250,- + avg.

I salg fom fredag 9. mars kl. 10 gjennom Ticketmaster

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter