Den beste julegaven er en konsertbillett!

På utkikk etter julegave til mamma eller pappa, onkel og tante, søster eller bror? Hva med å gi bort en opplevelse de sent vil glemme?

Judas Priest  http://bit.ly/2iyQqnv
Judas Priest og Megadeth maler sommerkvelden svart på Oslo Spektrum 5. juni! Når to av metalens virkelige storheter slår seg sammen, og tar turen til Oslo, er det klart for en konsertopplevelse som vil få pulsen til å banke ekstra fort.

Lord Huron  http://bit.ly/2iAAGAf
Det amerikanske indiefolk bandet Lord Huron som står bak hit singelen «The Night We Met» fra tv-serien 13 Reasons er klare for å lage en fantastisk kveld på Rockefeller 4. februar!

Sam Smith  http://bit.ly/2iB3TLK
«Stay With Me” – verdensstjernen kommer til Norge og Telenor Arena for aller første gang den 23. april. Det blir et spektakulært sceneshow og med sin svært imponerende samling blir dette en kveld du sent kommer til å glemme!

Jake Bugg  http://bit.ly/2iz90vH
Den 24. januar kommer den talentfulle briten tilbake til Norge, og denne gangen inntar han Kulturkirken Jakob for en akustisk og intim solokonsert. Dette blir nok en av vinterens fineste opplevelser.

First Aid Kit  http://bit.ly/2iz64zd
Den 13. mars kan du oppleve et musikalsk høydepunkt med den suksessrike, svenske søskenduoen First Aid Kit i Oslo Spektrum. Med deres unike countrysound, samstemte stemmer og tekster som mange kan kjenne seg igjen i – er det ikke rart at søstrene har gjort stor suksess.

Katie Melua  http://bit.ly/2iACqtq
25. oktober vender Katie Melua tilbake til Norges musikalske storstue, Oslo Spektrum – denne gangen har hun med 25 sangere og sin georgiske arv i bagasjen. Dette blir en unik konsertopplevelse man ikke vil gå glipp av.

Fever Ray  http://bit.ly/2iz8P3x
Svenske Fever Ray et tilbake etter en pause på lange 8 år. 3. april 2018 returnerer hun til Sentrum Scene. Dette blir et show helt utenom det vanlige, og det er bare å glede seg!

The Wombats  http://bit.ly/2iB81v7
Det norsk-britiske indierock-bandet The Wombats returnerer til Norge og Rockefeller 19. april 2018! Dette er et band som er godt kjent for sine energiske show, og den fantastiske stemningen de bringer til showene sine. Det er med andre ord en konsert en konsert man ikke vil gå glipp av!

Dropkick Murphys  http://bit.ly/2izb4DQ
Dropkick Murphys er tilbake, og 7. februar 2018 inntar de Oslo Spektrum sammen med Flogging Molly og Glen Matlock! På scenen er Boston-bandet et fyrverkeri og har flere gager trollbundet det norske publikum – vi forventer intet mindre denne gang!

 

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter