Destroyer

14. november kommer Destroyer til John Dee!

Kanadiske Dan Bejar gjorde stor karriere som en del av The New Pornographers, og nå har han gjort enda større suksess med soloprosjektet sitt Destroyer. Det hyllede popgeniet kommer nå tilbake til Oslo og John Dee etter en enorm konsert på Piknik i Parken i 2016!

Etter en platekarriere som startet allerede i 1996, kom gjennombruddsalbumet «Kaputt» i 2011 ut til overveldende positive kritikker fra blant andre Pitchfork, Rolling Stone, Spin og The New York Times. Den fant også plass i hjertene til publikum og anmeldere her hjemme, og ble utropt til en av årets beste plater av både Aftenposten, Lydverket (P3 Musikk) og Gaffa. Siden har vi fått påfyll i form av EPen «Five Spanish Songs» (2013) og «Poison Season» (2015).

Destroyer er ikke kjent for ensidighet og albumene hans reflekterer dette på et nydelig vis. «Kaputt» ble omtalt som en ”litterær briljans” med smidige arrangementer og en understrømmende soul-melankoli. Hans 10. album, «Poison Season», ble gitt ut i 2015 og ble raskt kåret som en av årets viktigste plater. Det er stor kunst det Bejar lager og hans melankolske uttrykk på albumet fikk referanser til ett helt spektrum av sjangere og artister som David Bowie og Bruce Springsteen.

Destroyer bryr seg ikke om regler og sjangre, og uavhengig av referansene til jazz, Sinatra eller soul, er det alltid den velproduserte indiepoppen som er varemerket til Destroyer.

Vi gleder oss vanvittig til Dan Bejar og resten av Destroyer kommer tilbake til Norge i november!

Billetter i salg via Ticketmaster Norge nå!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter