Djerv

Booking: Ksenia Petrova
Tlf: 466 26 985

Pressemateriell på Djerv finner du HER

Det er aggressiv rock, på grensen til metal, og farlig fengende. Black-metal referansene er der, men først og fremst låter de som et moderne rockeband. Sjangre smelter sammen som aldri før, og Djerv er ypperlig eksempel på dette.

Djerv entret den internasjonale rock og metal-scenen i 2011 med en debut som fortsatt imponerer den dag i dag. Albumet ble innspilt av Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah), og mikset av den grammyvinnende produsenten Matt Hyde (Deftones, Slayer, No Doubt). Det selvtitulerte albumet satte umiddelbart bandet på kartet, og anmelderkorpset var unisont positive. Anerkjente magasiner som Sweden Rock og Rock Tribune belønnet dem med 9/10, mens metal-bibelen Metal Hammer UK gav dem solide 8/10 og sa:

«Agnete Kjølsrud er stjernen av showet, vokalen hennes kan skrelle et lag av lakken på pappas bil!»

Terrorizer Magazine var ikke noe dårligere og sa; «Djerv har noe stort på gang med deres smarte kombinasjon av hard rock og black metal… Et talentfullt band som bare så vidt har begynt.»

Og de hadde rett. Etter å ha gått inn på 8.plass på VG-Lista, og 3. plass på Norsk-Lista, etablerte Djerv seg i løpet av de neste årene seg som et band å regne med på den europeiske rock og metal-scenen. De turnerte Europa flere ganger med bl.a. de amerikanske legendene i Ministry, og spilte anerkjente festivaler som Hellfest, Wacken, Eurosonic og Rock Hartz for å nevne noen. Her hjemme har de besøkt Øya, Malakoff og Inferno og mange, mange fler. Djerv-universet spredde seg også utenfor selve bandet. Tross intensiv turnering fant Agnete tid til å bidra med clean-vokal på Dimmu Borgir`s mest streamede låt, «Gateways», og hun gjorde låta «Get Jinxed» for verdens største online-spill «Leage Of Legends». Denne har blitt en YouTube hit med med 78 millioner avspillinger hittil.

I 2019 returnerer endelig Djerv til live-scenen for første gang på 5 år, og med seg har de den første nye musikken siden 2011. Bandet kommer til å fokusere på enkeltlåter og videoer de neste årene, i tillegg til å levere konsertopplevelser med noen nye element de håper mange vil sette pris på.

«Jeg har bestemt meg for å ta frem igjen låter vi skrev i Animal Alpha.» sier Agnete Kjølsrud «Jeg har savnet musikken og den karakteren jeg var da, så det kommer til å bli utrolig gøy å utfolde den delen av meg selv på scenen igjen».

I tillegg til Animal Alpha-materialet vil Djerv også ta in i settet låten «Get Jinxed». Men først og fremst vil det handle om Djerv, nye låter, og ikke minst et helt nytt liveshow.

«Vi ønsker å gi publikum en oppgradert versjon av Djerv sommeren 2019.» sier Erlend Gjerde. «Vi har allerede tonnevis med ideer vi leker med, og målet er å få folk til å synge, danse, le, headbange – alt i en herlig mix. Vi gleder oss veldig til å komme ut å spille igjen.»
Sommeren 2019 er altså Djerv klare for å rulle igjen, og om det blir like gøy som for Jonathan Seltzer fra Metal Hammer UK på Djerv`s siste London-konsert, bør det bli en bra sommer: «… når et band kan utløse et turbo-ladet angrep som vil skrelle et lag av Kvelertak fansen, og når det er legemliggjort i en stemme og tilstedeværelse så unik og fryktløs som Agnetes, blir du kastet inn i rikets åpenbaring fra første tone.»

Djerv er: Agnete Kjølsrud og Erlend Gjerde

Foto: Jørn Veberg

Oslo

Tons Of Rock

27 Jun

Billetter
Kvinesdal

Norway Rock

12 Jul

Billetter
Nordfjordeid

Malakoff Rockfestival

18 Jul

Skien

Brekkerock

07 Sep

Billetter
Larvik

Spetakkel Festivalen

28 Sep

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter