Dreamarcher

Booking: Ksenia Petrova
Tlf: 466 26 985

Pressemateriell på Dreamarcher finner du HER
Dreamarcher er et svartnet progressivt metalband med base i Oslo. Med deres kollektiv av scream og clean-vokaler og en miks av knallhardt mørke og drømmende ambiens, balanserer de mesterlig mellom det hardtslående og fintfølende.

Dreamarcher signerte med Indie Recordings i 2016, og slapp deres selvtitulerte debutalbum i oktober same år, til strålende anmeldelser fra musikkpressen, både for albumet, og for den gripende videoen til låta Shadows fra samme album.

Siden 2016 har de turnert i Europa med Spellemannssvinnere Kampfar, spilt på festivaler som Pstereo, Tons of Rock, Slottsfjellfestivalen, By:Larm og Inferno Metal Festival. I mars 2018, ga de ut en live-innspilt EP, Harding, som ga en smakebit på lyden av bandet videre og konseptet for deres neste album. Året 2019 startet med en ny Europaturné med Shining. Dreamarcher sitt andre album, The Bond, kommer ut 20. september på Indie Recordings.

Albumet ble innspilt i Ocean Sound Recordings på den lille øya Giske utenfor Ålesund, sammen med produsent Ashley Stubbert. Lyden av bandet har utviklet seg til å bli noe mørkere, mer melodisk og mangfoldig og mer fokusert i låtskrivingen. Alle stemmene har fått et større spekter og noen låter har også et elektronisk aspekt. The Bond er Dreamarcher sin sterkeste utgivelse så langt og vi er veldig spent og stolt over å slippe den ut i verden.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter