Dropkick Murphys

Dropkick Murphys inntar Oslo Spektrum sammen med Flogging Molly og Glen Matlock den 7. februar 2018!

Boston-bandet Dropkick Murphys slapp tidligere i år sitt niende studioalbum og 7. Februar 2018 er de igjen klare for å bergta det norske publikum med sitt energiske og unike liveshow i Oslo Spektrum!

Bandet har med sin blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk blitt et internasjonalt fenomen med en stadig voksende fanbase verden over. De har sjarmert publikum med sine fantastiske konserter og energiske musikk. På scenen er Boston-bandet et fyrverkeri og har flere ganger trollbundet det norske publikum med utsolgte konserter på både Sentrum Scene og i Oslo Spektrum.

”Med sine fantastiske liveshow er det ingen tvil om at Dropkick Murphys er et av verdens mest underholdende band, og med en enorm etterspørsel er det en glede å hente publikumsfavorittene tilbake til Norge”. – Sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Dropkick Murphys ble dannet i Massachusetts, USA i 1996, hvor de startet å spille i kjelleren til en barber i nabolaget. Med sterk lokal forankring i hjemstadens dype irske røtter har gruppas konserter under den årlige St. Patrick´s Day for lengst blitt legendariske, og nærmest en turistattraksjon i seg selv. I 2006 bidro de med musikk til den Oscarvinnende Martin Scorsese filmen «The Departed», som skaffet de et enda større publikum verden over.

Med som support denne kvelden er det ingen ringere enn de amerikanske publikumsfavorittene Flogging Molly og bassisten fra Sex Pistols Glen Matlock.

I løpet av Flogging Mollys karriere har de sluppet hele seks album, inkludert Life Is Good som kom i sommer. De har tidligere besøkt Norge ved flere anledninger. Utsolgt konsert i 2011 på Sentrum Scene, og når de returnerte til Norge i 2016 var det igjen for et fullstappet Sentrum Scene, hvor Musikknyheter ga karakter 9/10.

Den engelske bassisten Glen Matlock er vel mest kjent for å være den første bassisten til det legendariske punkerbandet Sex Pistols, og var med på å skrive10 av 12 sanger på albumet «Nevermind the Bollocks, Heres the Sex Pistols». I 1977 forlot han bandet, men gjenforente seg igjen i 1996 og hadde sin siste konsert med bandet i 2008.

Sist Dropkick Murphys inntok Spektrum skrev Harald Fossberg i Osloby.no at ”Dropkick gir ikke ved dørene, de river av låt etter låt uten pause, og nå er det like før betonggulvet i Spektrum begynner å gynge!”. 
Vi forventer intet mindre denne gang – velkommen til fest!

Billetter i salg via Ticketmaster onsdag 11. oktober

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter