E.B The Younger til Krøsset

Etter over 10 år med suksess gjennom MIDLAKE BAND, er E.B The Younger klar for å vise verden og Norge sitt første soloprosjekt på Krøsset den 5 april 2019!

Det hele startet med en gutt og en drøm. Men ingen vil vel høre om den slags nostalgi i disse dager? Ei vil de høre om enda et bandmedlem som begynner en solo-karriere for ”å finne seg selv” og lage et album som ”betyr noe”. Dette albumet er en reise på 11 låter fra en Midlaker som søker en mening i ukjent land. Har jeg funnet meg selv?” – spør E.B The Younger på hjemmesiden sin.

Midlake ble formet av fem kompiser på jazzlinja i Texas, USA. De ble rask plukket opp av Simon Raymonde fra Bella Union som signerte dem i England. Signeringen førte til utsolgte turneér og indie-rock debut platen «Bamnan and Silvercork» (2004). Oppfølgeralbumet, «The Trials of van Occupanther» (2006) lente seg litt mer mot 70-tall psychedelia, men det var «The Courage of Others» (2010) og «Antiphon» (2013) som fikk frem den ektefølte folk-rocken. Låten «Roscoe» fikk enorm suksess og har i dag over 13 millioner avspillinger på Spotify.

Musikken til Midlake har blitt sammenlignet med alt fra Niel Young til Radiohead og Jethro Tull. Det er med andre ord en fargerik bakgrunn E.B The Younger kommer med, når har trer inn i sitt soloprosjekt. Vi gleder oss!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter