Eddy X Zino

Booking: Ksenia Petrova

Pressemateriell på Eddy X Zino finner du HER

Spol et par år tilbake. Et steinkast fra hockeyhallen på Furuset i Oslo har tvillingparet Eddy & Zino pløyd seg gjennom det meste av fritidstilbudet. Fotball, basket og dans, men ingenting er så givende som det bør være. Til slutt er det en fyr på Furuset Bibliotek som spør om ikke gutta kunne tenke seg å lage musikk. De ser på hverandre og nikker, og duoen Eddy & Zino er født. Nå har tvillingene blitt 16 år og signert med Sony Music, og 16. mars kom debutsingelen «Fortjener Mye Mere». På debutsingelen har gutta fått med seg allerede godt kjente Hkeem, som også lot tvillingene skinne under sine liveshow på by:Larm i år.
«Eddy & Zino kommer på som en siste energiutblåsning. Det er fest på scenen, rett og slett.», skrev Aftenposten.

«Å få muligheten til å jobbe i studio med Eddy & Zino må kanskje ha vært noen av de beste studio sessionsene jeg noen gang har hatt. Gutta er utrolig talentfulle og har det som skal til for å måle seg opp mot konkurrentene, selv som 16 åringer. Se opp for dem!» – Hkeem

«Fortjener Mye Mere» er en låt som definitivt har satt gutta på kartet, langt bortenfor Linje 2, retning Ellingsrudåsen. Hvor langt? «Sverige», «Danmark», «Hele Europa», mener de selv. Så fort videregående er ferdig, selvsagt.

Eddy & Zino ble født i England for 16 år siden, og har flyttet med sin Gambiske mor mellom Norge og Storbrittania siden de var små. Med familie begge steder var det naturlig at de plukket opp musikalske referanser fra begge hjemlandene. Og hører man etter, har begge satt spor i musikken. Mest åpenbart – norske tekster med hardt engelsk preg. Samtidig er det en stor andel britisk urbanmusikk i sounden, og i tillegg er det selvsagt masse Gambia i miksen. Og hører man riktig godt etter, så er det noe helt særegent som er vanskelig å tilskrive noe annet enn de to gutta helt selv.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter