Ella Mai til Rockefeller

Britiske Ella Mai har allerede overbevist musikkbransjen med sin distinkte, sjelfulle og kraftige stemme. Nå er den unge og lovende R&B-sangeren klar for Norge og Rockefeller den 24. januar! 

23-åringen gav nylig ut sitt første album, selvtitulerte «Ella Mai», produsert av hip-hop og R&B-hypeman DJ Mustard – som også kan ta noe av æren for å fange opp dette fantastiske talentet som er på terskelen til verdensherredømme.

Historien begynte i 2014 på Soundcloud og Instagram der hun lastet opp en firespors solo-EP og korte videoklipp av at hun synger coverlåter. Dette fanget oppmerksomheten til DJ Mustard og to år senere annonserte produsenten at han hadde signert henne til hans plateselskap ”10 Summers”. Påfølgende måned, gav hun ut EPen «Time», der hun viste for alle at hun virkelig kan synge.

Mai fulgte raskt opp med to EPer; «Change» og etterfølgeren «Ready» som ble utgitt tidlig i 2017. Det klare høydepunktet var låta «Boo’d Up». Låta ble hennes gjennombrudd og gikk inn på Billboard Hot 100 i april i år.

Ellas fanskare vokser i et ekstremt tempo og det er en glede å presentere henne for det norske publikum. Ikke gå glipp av denne lovende R&B-kometen når hun gjester Rockefeller den 24 januar. Vi sees! 

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter