Father John Misty

Father John Misty

Amerikanske Father John Misty returnerer til Norge og Sentrum Scene 12. juni 2018!

Father John Misty som har arbeidet med store navn som Beyoncé og Lady Gaga startet sin karriere som trommeslager i Fleet Foxes før han i 2012 valgte å satse på solokarrieren. «Fear Fun» kom samme år, og oppfølgeren «I Love You, Honeybear» i 2015 ble hyllet verden over som årets beste plate, hvor Aftenposten ga full pott og skrev «Nå, med i love you, honeybear tilgjengelig, kan vi si det høyt: Father John Misty kan definitivt ha laget årets beste plate».

Han har tidligere besøkt Norge ved flere anledninger. Konserten hans på Øyafestivalen i 2015 resulterte i 6-ere fra både Osloby, Aftenposten og NRK P3 som skrev «bevæpnet med voldsom sjarm og tilstedeværelse blir Father John Misty en av Øyafestivalens absolutte vinnere». Året etter var han tilbake og spilte til strålende kritikker for en fullstappet Sentrum Scene. Under årets Piknik i Parken leverte han igjen en fantastisk konsert for både publikum og anmeldere var henrykte.

Musikken til publikumsfavoritten og singer/songwriter Father John Misty kan beskrives som moderne folk musikk, hvor han henter inspirasjon fra indierock, og kan sammenliknes med artister som Bon Iver, Ryan Adams og Fleet Foxes.

Han slapp tidligere i år sitt tredje studioalbum «Pure Comedy» til strålende kritikker. Dagbladet trillet en femmer på terningen og skrev «Røsker av ironiens slør. Tilbake står noe av den vakreste musikken du vil høre i år».

Billetter i salg via Ticketmaster.no 30.11.17 klokken 11:00

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter