Fink

Fink kommer i 2017 med et helt nytt studioalbum, og legger ut på turné! 24. september tar han turen tilbake til Parkteatret, tre år etter sin forrige, utsolgte konsert på huset. Billettsalget starter fredag.

Etter utgivelsen av sideprosjektet «Fink Sunday Night Blues Club Vol. 1», er Fin Greenall tilbake med bandmedlemmene Tim Thorton og Guy Whittaker – samt noen hemmelige gjester – og et helt nytt studioalbum og turné.

Greenall vokste opp i et hjem fylt med klassiske toner og folkmusikk, og fikk tidlig en sterk fascinasjon for gitarer. Men i løpet av tenårene oppdaget han rave, og dette resulterte i en eklektisk musikalsk karriere bestående av DJ-ing, trip hop og ambient techno. Interessen for det elektroniske avtok litt etter litt, før han til slutt søkte tilbake til sine barndoms røtter og gitaren.

Det var kanskje det lureste han har gjort. For siden 2006 har Fink vært Fink, som den eminente singer/songwriteren han er, med solide produksjoner og uimotståelige låter. Han kan minne litt om den rolige versjonen av Malcom Middleton, og har samarbeidet med John Legend, Professor Green og Amy Winehouse.

Det er høye forventninger til det kommende albumet, og gleden er stor over at han i høst kommer innom Oslo og Parkteatret!

Billetter i salg via Ticketmaster fom. fredag 3. februar kl. 10.00
18 års aldersgrense

Oslo

Parkteatret Scene

24 Sep

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter