First Aid Kit

Den 13. mars kan du oppleve den suksessrike, svenske søskenduoen First Aid Kit i Oslo Spektrum!

Med deres unike countrysound, samstemte stemmer og tekster som mange kan kjenne seg igjen i – er det ikke rart at søstrene har gjort stor suksess.

Søstrene Johanna og Klara Söderberg, startet sin karriere med å legge ut en cover av Fleet Foxes’ ”Tiger Mountain Peasant Song ” på YouTube. Til tross for deres unge alder har søstrene rukket å gi ut hele tre album. The Big Black &The Blue (2010), The Lions Roar (2012) og Stay Gold (2014). Sisnevnte mottok strålende kritikker og nådde 1. plass på VGs albumliste. Albumet toppet også albumlisten i Sverige og solgte til gull i England. Siden har søstrene turnert verden rundt, og levert strålende opptredener.

De vant Nordic Music Prize i 2013 for det beste albumet i året som gikk.

”Låtskrivingen er delikat, melodiene tidløse, vokalharmoniene hjerteskjærende vakre. Det er en varme her som stråler ut fra Skandinavias hjerte. Samtidig sniker det seg under huden på den amerikanske drømmen, på en måte bare utenforstående kan klare å få til. Spesielt de to,” skrev juryen i sin begrunnelse.

I anledning den internasjonale kvinnedagen i 2017 ga søstrene ut ”You Are the Problem Here”, etter å ha lest om et seksuelt overgrep og voldtektsmannens lette straff. ”It´s A Shame”, som kom ut i september, er kanskje det første, klare tegnet på at søstrene er på vei med et 4. album. Om låta sier søstrene:
”It’s A Shame’ is a song about the emptiness and desperation you feel after a relationship has come to an end. How you will go to great lengths just to numb the pain and feel less lonely.”

First Aid Kit har spilt i Norge før, og da har konsertene solgt ut med en gang. Det er derfor helt naturlig at de denne gangen inntar Oslo Spektrum for deres største show i Norge noensinne. Siden sist de besøkte landet, har de skreddersydd live-showet sitt til dette formatet og vi gleder oss enormt til å se hva kommer med!

Vi gleder oss til å høre mer fra First Aid Kit og til et musikalsk høydepunkt i Oslo Spektrum 13. mars!

Billetter i salg via Ticketmaster 3. november kl. 11.00

Oslo

Oslo Spektrum

13 Mar

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter