Fleet Foxes

Det er med stor glede vi annonserer at det amerikanske folkrockbandet Fleet Foxes kommer tilbake til Norge, og Sentrum Scene 5. desember.

*****NY DATO LAGT TIL!*****

5. desember 2017 – UTSOLGT
6. desember 2017 – BILLETTER IGJEN

Bandet slapp i 2008 sitt selvtitulerte debutalbum som raskt mottok internasjonal annerkjennelse og toppet flerfoldige lister inkludert Rolling Stone Magazine og Pitchfork for beste album. Det solgte til gull i Nord Amerika og platina i både UK og Australia. Oppfølgeren «Helplessness Blues» som kom i 2011 mottok like strålende kritikker og landet bandet en GRAMMY-nominasjon.

De har tidligere besøkt Norge flere ganger, og i 2011 sto de på scenen på Øyafestivalen hvor VG, Dagbladet og Dagsavisen alle rullet 5’er på terningen. Samme år var de tilbake, og inntok et utsolgt Sentrum Scene, hvor Gaffa ga de 5 av 6 stjerner og skrev «Fleet Foxes består av uhyre flinke, samspilte musikere, som greier å gjenskape et krevende lydbilde i livesetting».

“Jeg har vært heldig og jobbet med Fleet Foxes i mange år, og er stolt av å nå få ønske de velkommen tilbake til Norge i forbindelse med slipp av deres etterlengtede tredje album. Det blir en glede å få oppleve dette fantastiske bandet på Sentrum Scene i vinter”, sier ansvarlig arrangør i Atomic Soul, Mark Vaughan.

16. juni slapp de det etterlengtede tredje albumet «Crack Up», og i mars ga de ut låten «Third of May / Ōdaigahara» – en nesten ni minutter lang låt som er drevet av piano, tolvstrenget gitar, strengkvartett og Fleet Foxes varemerke; glitrende harmonier.

“On ‘Third of May / Ōdaigahara,’ Fleet Foxes show that they can open themselves to an expanding world without losing themselves in the process.” – Pitchfork

“It sounds like this album is gonna be worth the wait.” – Brooklyn Vegan

Vi gleder oss både til nytt album 16. juni og konsert med disse publikumsfavorittene på Sentrum Scene 5. desember!

Billetter kr. 425,-/ 475,- + avg.
I salg via Ticketmaster
18 års aldersgrense

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter