Glemt morsdagen? vi har redningen

Hva med å gi hun en flott konsertopplevelse? ❤️

🌸Sam Smith🌸: http://bit.ly/2Edpa75
«Stay With Me” – verdensstjernen kommer til Norge for aller første gang den 23. april. Sam Smith tar med seg et spektakulært sceneshow og sin svært imponerende samling med låter til Telenor Arena! Hans følelsesladde og soulinspirerte stemme har gjort ham til en av verdens mest suksessfulle artister. Den 23. april på Telenor Arena kommer til å bli storstilt. Velkommen til en kveld du sent kommer til å glemme!

🌸Katie Melua🌸: http://bit.ly/2EbBTHH
I oktober vender Katie Melua tilbake til Norges musikalske storstue, Oslo Spektrum – denne gangen har hun med 25 sangere og sin georgiske arv i bagasjen. Den vakre sjelfulle stemmen, som er Meluas varemerke, har bare vokst seg bedre på de 14 årene siden debuten. Vi gleder oss til en unik konsertopplevelse med Katie Melua i Oslo Spektrum 25. oktober 2018 – dette er en konsert du ikke vil gå glipp av!

🌸First Aid Kit🌸: http://bit.ly/2EcjLgT
Den 13. mars kan du oppleve et musikalsk høydepunkt med den suksessrike, svenske søskenduoen First Aid Kit i Oslo Spektrum. Med deres unike countrysound, samstemte stemmer og tekster som mange kan kjenne seg igjen i – er det ikke rart at søstrene har gjort stor suksess.

🌸Susanne Sundfør🌸: http://bit.ly/2EayIQs
Den første runden med konserter, tidligere i år, ble utsolgt på rekordtid, og det er rett og slett slik at flere må få oppleve Music For People In Trouble live. Også denne gangen vil albumet vil bli fremført i sin helhet, med den samme genierklærte sceneproduksjonen. Velkommen til en fullstendig unik og magisk opplevelse.

🌸Ingebjørg Bratland🌸: http://bit.ly/2EbZYxM
Det er stort spenn i Ingebjørg Bratland sin musikk fra debutalbumet Heimafrå med Odd Nordstoga til den nye Hjarteskjell, som er hennes fjerde. Med rot i folkemusikken, har hun frem til i dag beveget seg over et bredt musikalsk spekter – viser, pop, jazz og elektronisk. Som vanlig skal hele Norge besøkes over de neste 12 månedene.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter