Grace Carter til Café Mono

Nykommeren Grace Carter, med hennes ærlige og hjertelige soulpop, slipper sitt detbutalbum neste år, men har allerede vekket stor interesse i musikkbransjen. Den 27. november kommer hun til Oslo og Cafe Mono! 

Grace Carter vokste opp i Brighton og lyttet til store soulsangere som Lauryn Hill og Nina Simone. Hun begynte å skrive låter i tidlig alder og allerede som fjortenåring fremførte hun sitt eget materiale. Ett år senere hadde Grace gjort om hele soverommet til et provisorisk innspillingsstudio, og før hun begynte å studere musikk hadde hun allerede lært seg piano via YouTube.

Musikken viser følelsesmessig og musikalsk modenhet og hun er omtalt som «en gang sett, aldri glemt». Låtskriving har vært Graces form for terapi og tekstene er nære og sårbare.

My music is saying all those things I couldn’t say; all the thoughts that have been building up inside me”. – Grace Carter

Etter å ha vekket interesse i bransjen ble hun invitert til å varme opp for HAIM og Mabel i tillegg til selveste Dua Lipa på hennes Europa-turné.

2018 er et stort år for Grace Carter og før debutalbumet slippes drar hun ut på turné. Vi gleder oss til å se henne på Café Mono 27. november! 

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter