Haiku Hands til Café Mono

Trioen Haiku Hands, kjent for deres elleville liveshows og dansbare låter, kommer til Norge og Café Mono 6. november!

Australske Haiku Hands består av Claire Nakazawa, Mie Nakasawa og Beatrice Lewis og er en ny gruppe som har eksplodert inn i musikkscenen med deres uimotståelige dansbare singel «Not About You». Den kunstneriske trioen leker seg med visuell kunst og Claire og Beatrice er trioens styrke med erfaringer som vokalister for Urthboy, Mark Pritchard, Lapalux og Hermitude.

«Not About You» har en solid melodi med en komprimert basslinje som gjentas under solid rap. Nakazawa og Lewis er to sterke stemmer som leverer skamløs rap. Flere og flere elementer blir lagt til ut i låta og til sammen skaper den en følelse som garantert får dansegulvet til å pumpe.

Stilen minner om Le Tigre, med tilsynelatende ikke-sensuelle tekster, full av morsomme rim og fengende setninger. Haiku Hands berører temaer som selvtillit og kunsten å leve her og nå og debutlåta er bare begynnelsen. Flere låter er satt i gang med hjelp fra noen av Australias beste produsenter. Med navn som Joelistics, El Gusto of Hermitude, Lewis Can Cut og Jaytee Hazard vil det neste definitivt være like fengende og stort som “Not About You”.

Haiku Hands kuraterer, fremfører og bidrar til sjangerblandinger med innflytelse fra hiphop, pop, elektronika, dance og disco. Deres siste låt, “Jupiter”, er langt mindre rytmisk drevet enn «Not About You», men mangler på ingen måte den fengende og energiske stilen. De som har fått med seg trioen live sier at de fanger publikum og definitivt gir liv til dansegulvet.

Som Haiku Hands selv sier; “four to the floor, pop till you drop!”. Dette blir noe du ikke ønsker å gå glipp av!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter