Haim

HAIM til Sentrum Scene!

Etter en fersk NME Awards for årets beste internasjonale band, annonserer nå HAIM en Europa turné!

De slapp i fjor sitt etterlengtede oppfølgeralbum, og 21. juni er de igjen klare for Norge og Sentrum Scene.

Bandet bestående av søstrene Este, Danielle og Alana Haim har de siste årene hatt en eventyrlig suksess. Debutalbumet «Days Are Gone» som inneholdt megahiten «The Wire» kom i 2013, og fikk strålende kritikker verden over. Albumet nådde topp 10 lister verden over, inkludert førsteplassen i UK og landet søstrene en Grammy nominasjon for Best New Artist.

HAIM har ved flere anledninger besøkt Norge, hvor konserten deres på Øyafestivalen i 2013 fikk VG til å trille frem femmeren på terningen. Året etter returnerte de som headlinere på Slottsfjell, hvor både Gaffa og P3 var like imponerte.

De siste årene har de jobbet med det etterlengtede oppfølgeralbumet «Something To Tell You», og i mai 2017 kom første smakebit med singelen «Want You Back» som har over 28 millioner avspillinger på Spotify.

Med sin melodiske pop og elementer fra både pop-rock og R&B har søstrene i HAIM opptil flere ganger blitt sammenliknet med storheter som Fleetwood Mac, Eagles og Stevie Nicks.

Når de inntar Sentrum Scene 21. juni er det med masse ny musikk og en enorm spilleglede. Vi gleder oss til en magisk kveld.

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 23. februar klokken 09:00

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter