Hak Baker

HAK BAKER TIL REVOLVER

 

26 år gamle Hak Baker er en av Englands mest spennende låtskrivere om dagen og har på kort tid sjarmert store artistkollegaer som Skepta og norske Sigrid. 21. februar gjør briten sin aller første konsert i Norge i Kjelleren på Revolver.

Hak har i løpet av sitt forholdsvis korte liv allerede opplevd helt enormt mye. Han startet sin karriere som 14 åring som en del av grime kollektivet Bomb Squad. Kollektivet fikk umiddelbar suksess og gikk blant annet rett inn på topplisten på Channel U sin videoliste med debutlåten.

Suksessen og anerkjennelsen fikk derimot sin pris. Hak mistet kontroll over livet sitt og flyttet i en alder av 15 år hjemmefra. Påfølgende år var preget av turbulens, alkoholisme og hyppige besøk på politistasjonen som endte med tid i fengsels. Det var her Hak fant tilbake til sin kjærlighet for musikk og lærte seg å spille gitar (etter å ha hørt en låt av sitt litt uventede og nåværende favorittband, Daughter).

Etter å ha blitt fri fra fengsel har Hak gått fra høyde til høyde der han har gitt ut EP og spilt konserter i store deler av Europa. Han har blitt kåret frem av Red Bull og Levi’s til ett av de mest spennende navnene å følge med på.

Fra hans turbulente bakgrunn har det nå oppstått en grasiøs og dyp artist som kombinerer vakre lyder fra folkemusikk med sin rå stemme og smarte tekster som kun øst-London kan produserer. Hak Baker er en helt unik artist og vi gleder oss som små til konserten på Revolver

De turbulente årene har gjort Hak til den han er i dag; en grasiøs og dyp artist som kombinerer vakre lyder fra folkemusikk med sin rå og helt unike stemme. De smarte tekstene og tydelig ”Øst-London” produksjon gjør Hak til en helt unik artist.

Velkommen til en konsert du sent vil glemme på Revolver den 21. februar. Vi er mildt sagt overbegeistret.

Billetter i salg via Ticketmaster den 9. januar klokken 11.00

Oslo

Revolver

21 Feb

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter