Higasakite til Oslo Spektrum

Fantastiske Highasakite er endelig tilbake for fullt! Med helt nytt materiale og ny, storslått og spektakulær liveproduksjon, gjester de Oslo Spektrum Arena den 30. mars 2019.

Det går allerede gjetord om den hemmelige konserten på Vinjerock i sommer, hvor Highasakite viste frem sin nye livebesetning for første gang og holdt sin første konsert siden høsten 2017.

Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk er det en glede å melde at et av landets mest populære liveacts nå er klare for å spille i Oslo Spektrum igjen.

«Higsasakite er et spennende og dyktig band og de imponerte stort forrige gang de gjestet Oslo Spektrum. Med ny musikk og liveproduksjon er vi overbevist om at dette blir intet mindre enn magisk! – Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i Atomic Soul

Singlene «Out of Order» og «Elastic State of Mind» ble sluppet tidligere i år og har blitt spilt hyppig på radio gjennom våren og sommeren. Sistnevnte nådde førsteplassen på den offisielle norske radiolista i uke 35 og holder fortsatt topplasseringen i skrivende stund. De nye singlene har vist en utvikling av Highasakites lydbilde, samtidig som den tar en mer organisk retning enn deres forrige album «Camp Echo» (2016) og det Stargate-produserte sidesporet «5 Million Miles» (2017). Slik minner den samtidig mer om de store og åpne lydbildene Highasakite studerte på det svært kritikerroste albumet «Silent Treatment» fra (2014), som lå på VG- lista i over hundre uker. Samtidig som de har gått noen kvantesteg videre og dyrket sine egne ideer til det fulle.

Siden bandet ble til i 2011 på jazz konservatoriet i Trondheim har bandet gitt ut 3 album; «All That Floats Will Rain» (2012), «Silent Treatment» (2014) og «Camp Echo» (2016). De har også vunnet en spellemannspris, solgt ut Spektrum og en internasjonal turné, headlinet Øya, og opptrådt på Nobelspriskonserten, for å nevne noen.

De er kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen, og vi gleder oss enormt til å se dem i Oslo Spektrum 30. mars!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter