Hippie Sabotage

Den Amerikanske elektronika-duoen Hippie Sabotage til Jaeger og Norge for første gang 1. april 2018!

Electronika-duoen Hippie Sabotage fra Sacramento bestående av brødrene Kevin og Jeff startet sin karriere på midten av 2000-tallet. Tidlig i karrieren begynte de å samarbeide med produsent Chase Moore, hvor de blandet atmosfæren og de kulturelle vibbene fra hjembyen med hip-hop.

I 2013 kom deres første EP, men det var først i 2014 at verden fikk øynene opp for duoen. Den britiske popstjernen Ellie Goulding postet duoens remix av Tove Lo sin «Habits (Stay High)» på sosiale medier, og låten ble en megahit verden over. Her til lands ble den sommerens store landeplage, og solgte til 4x platina. I dag har den over 287 millioner avspillinger på Spotify.

Hippie Sabotage smidde mens jernet var varmt, og i samme år slapp duoen albumene «Sunny Album» og «Vacants», hvor sistnevnte inneholdt singelen «Your Soul» som har over 30 millioner avspillinger på Spotify. I 2016 slapp de deres tredje album «Providence», og i mai 2017 kom deres siste album «Drifter».

Musikken til Hippie Sabotage kan best beskrives som elektroniske melodier med inspirasjon fra Hip-Hop, og kan sammenliknes med artister som Flume, Jai Wolf og Hayden James.

Velkommen til en særdeles fin kveld på Jaeger Oslo den 1. april!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter