HONNE til Parkteatret

HONNE TIL PARKTEATRET!

30. oktober kommer britiske HONNE tilbake til Norge og Parkteatret med sin ektefølte soul og deres varme elektronikasound.

Elektronikaduoen bestående av James og Andy begynte å lage musikk sammen under studietiden, og slapp deres første EP-er «Warm On A Cold Night» og «All In The Value» i 2014. Året etter startet de sitt eget plateselskap Tatemae Records og ga ut EP-ene «Coastal Love» og «Over Lover». I 2016 ga de ut debutalbumet «Warm On A Cold Night» som inneholdt låten «Someone That Loves You» som har over 26 millioner avspillinger på Spotify.

Nå er HONNE endelig tilbake med ny musikk, og i mars kom de første smakebitene via singlene «Day 1 ◑» og «Sometimes ◐». Deres etterlengtede oppfølgeralbum «Love Me/Love Me Not» som slippes 24. august inneholder samarbeid med artister som Tom Misch og norske Anna of the North.

HONNE sin musikk beskrives som en kombinasjon av ektefølt soul og varm elektronika som har referanser til gode gamle soulhelter som Bill Withers og Al Green i tillegg har de høstet sammenlikninger til dagens store artister som Drake, Frank Ocean, Bon Iver og James Blake. Liker du The Japanese House, Låpsley og SOHN er dette midt i blinken for deg.

Vi anbefaler på det varmeste å ta turen til Parkteatret for å oppleve den britiske duoen 30. oktober.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter