Ingebjørg Bratland

Det er med stor entusiasme vi kan annonsere at Ingebjørg Bratland skal spille i selveste Oslo Spektrum, 25. november 2017!

2016 ble det hittil største året i Bratland sin karriere, og pilene fortsetter å peke oppover. Med 40.000 solgte album av den nydelige “Månesinn”, samt 10 millioner streams bare i år, er det ingen underdrivelse å kalle Ingebjørg Bratland for en aldri så liten popsensasjon. Dagens Næringsliv skrev “Albumet er en suveren overgang fra folkemusikk til pop”, og alle tilstedeværende på de nærmere 70 utsolgte konsertene i år kan skrive under på at hun evner å flytte den magiske stemningen også over i liveformat. Og Ingebjørg Bratland elsker å spille live:

“Det å stå på scenen framfor publikummet sitt er det største for meg. Og det blei mange slike fine opplevingar i 2016 – eg er så takknemleleg! Derfor er det utruleg stort for meg at eg skal halde konsert i sjølvaste Oslo Spektrum, den største stoga i byen. Gler meg vanvittig allerede!”

Det planlegges masse spennende aktiviteter for høsten 2017, og ikke minst – et etterlengtet nytt album! Så det er bare å sikre seg billetter til det som blir den store krona på verket, når Ingebjørg Bratland skal innta Oslo Spektrum den 25. november 2017.

 

Jessheim

Ullensaker Kulturhus

26 Apr

Billetter
Sarpsborg

Sarpsborg Scene

27 Apr

Billetter
Sandvika

Bærum Kulturhus

28 Apr

Billetter
Askim

Askim Kulturhus

29 Apr

Billetter
Vikedal

Vikedal Roots Music Festival

14 Jul

Billetter
Tysnes

Tysnesfest

15 Jul

Billetter
Molde

Moldejazz

19 Jul

Billetter
Beitostølen

Trollrock

27 Jul

Billetter
Notodden

Notodden Blues Festival

05 Aug

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter