Ingebjørg Bratland

Det er med stor entusiasme vi kan annonsere at Ingebjørg Bratland skal spille i selveste Oslo Spektrum, 25. november 2017!

2016 ble det hittil største året i Bratland sin karriere, og pilene fortsetter å peke oppover. Med 40.000 solgte album av den nydelige “Månesinn”, samt 10 millioner streams bare i år, er det ingen underdrivelse å kalle Ingebjørg Bratland for en aldri så liten popsensasjon. Dagens Næringsliv skrev “Albumet er en suveren overgang fra folkemusikk til pop”, og alle tilstedeværende på de nærmere 70 utsolgte konsertene i år kan skrive under på at hun evner å flytte den magiske stemningen også over i liveformat. Og Ingebjørg Bratland elsker å spille live:

“Det å stå på scenen framfor publikummet sitt er det største for meg. Og det blei mange slike fine opplevingar i 2016 – eg er så takknemleleg! Derfor er det utruleg stort for meg at eg skal halde konsert i sjølvaste Oslo Spektrum, den største stoga i byen. Gler meg vanvittig allerede!”

Det planlegges masse spennende aktiviteter for høsten 2017, og ikke minst – et etterlengtet nytt album! Så det er bare å sikre seg billetter til det som blir den store krona på verket, når Ingebjørg Bratland skal innta Oslo Spektrum den 25. november 2017.

 

Trondheim

Olavshallen

21 Nov

Billetter
Stavanger

Stavanger Konserthus

22 Nov

Billetter
Oslo

Oslo Spektrum

25 Nov

Billetter
Bergen

Grieghallen

09 Dec

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter