Jake Miller

Endelig kommer Jake Miller til Norge! Torsdag 27. april spiller den populære popartisten på Parkteatret i Oslo, og konserten er en Yngling med fri aldersgrense.

Ved starten av fjoråret bestemte den 23 år gamle artisten, modellen og skuespilleren Jake Miller seg for at det var på tide med noe nytt, og begynte arbeidet med EPen «Overnight».

Siden 2012 har Miami-gutten holdt den svært dedikerte fanskaren ved like ved å stadig bevege seg i nye, overraskende retninger. Fansen, kjent som «the Millertary», utgjøres av over en million følgere på Instagram, 650 000 på Twitter og 550 000 på YouTube. I 2016 hadde gjennombruddshiten «First Flight Home» passert 100 000 digitale salg, og «Dazed and Confused» (ft. Travie McCoy) 11,5 million Spotify-avspillinger. Underveis var han omtalt av Popstar Magazine, Pop Scrush, Teen.com, MTV, Just Jared Jr. og mange fler, og hadde opptrådd med alt fra Pharrell, Mac Miller, Ariana Grande og Flo Rida til Jason Derulo.

Da EPen «Rumors» kom ut i 2013, gikk den rett inn på første plass på iTunes-albumlista, og sendte Jake verden rundt på sin mest omfattende headlinerturné noensinne. Vel hjemme i Los Angeles fant han ny inspirasjon i artister som Pharrell, N.E.R.D og «old school» Justin Timberlake. Høsten 2016 så «Overnight» dagens lys, med et mer upbeat og funky sound enn noensinne.

Support: Over Atlantic (US/UK/S)

Billetter kr. 175,- + avg.
Fri aldersgrense
Dørene åpner kl. 18.00
I salg via Ticketmaster nå

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter