James TW til Parkteatret

Britiske James TW var sist i Norge da han varmet opp for Shawn Mendes i Telenor Arena. Der sanket han inn stormende jubel og en hel hærskare av fans. Nå er han klar for sitt første soloshow i Norge og inntar Parkteatret den 3. april!

Den 20-år gamle multi instrumentalisten blir omtalt som det store stjerneskuddet med den store stemmen. Hans helt unike soulstemme, tekniske ferdigheter og tekster har allerede overbevist både bransje og fans, men han selv er mest opptatt av å formidle musikk og tekster med ekte og gjenkjennelige følelser.

I want people to hear my music and think – ‘how did that guy just describe the way I feel!?” – James TW.

Suksessen til James TW begynte på YouTube der han viste frem sine enormt imponerende vokal, gitar og piano ferdigheter. Shawn Mendes – som selv ble oppdaget på YouTube, kom over disse videoene, og kort tid etter ble James TW signert til ikoniske Island Records, som en av de yngste i historien.

Debut hiten «When You Love Someone» gikk rett inn på ”Billboards Poplåt liste” og har i skrivende stund godt over 220 millioner strømminger på Spotify. EP´en «First Impressions» (2016) fikk umiddelbart plass på ”Spotifys Viral 50” liste. Låten «Say Love» har også sett god suksess på strømmetjenestene med godt over 60 millioner avspillinger på Spotify. Hans siste singel «You &Me» ble sluppet tidligere i år og har allerede fått mye omtale og buzz.

Med tydelige musikalske paralleller til Ed Sheeran, John Mayer og Jamie Cullum, får James også ofte sammenligninger med den tekniske forståelser som de store heltene BB King og Bill Withers hadde.

Det blir med andre ord en kveld fylt til randen med talent, følelser og musikalsk tyngde når James TW inntar Parkteatret den 3. april. Vi gleder oss!

Konserten har fri aldersgrense.

Billetter i salg via Ticketmaster den 25. januar fra klokken 11:00

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter