Jesper Jenset

Booking: Ksenia Petrova
Tlf: 466 26 985

Pressemateriell på Jesper Jenset finner du HER

De siste par årene har norske popartister som AURORA, Sigrid og Astrid S generert massiv buzz rundt om i verden. Nå forventer mange at 20 år gamle Jesper Jenset vil være den mannlige motparten til denne bølgen av store, nordiske kvinnelige artister som inntar den internasjonale musikkscenen. Med over 30 millioner streams på Spotify, utvikler den talentfulle sangeren og låtskriveren seg raskt til en av Norges mest spennende artister for 2018.

Jesper kommer fra Molde som ligger på vestkysten av Norge – også kjent som «Rosenes by». Han begynte å spille gitar og synge allerede på barneskolen. Jesper spiller flere instrumenter, samt at han både skriver  og  produserer musikk. I løpet av de siste to årene har Jesper vært 100 % dedikert til sin musikkarriere og gitt ut egne singler, samt samarbeidet med artister som CLMD, Young Bombs og den Amerikanske R&B-sensasjonen Justine Skye {Roc Nation}.

Da Jesper utgav sin internasjonale debut single “High” i mai 2016, ble det raskt en kjempesuksess i Norge, og nådde #2 mest spilte låt på norsk radio og #1 på NRK P3, og ble værende i fire sammenhengende måneder på Spotify Top 50.

I 2017 fortsatte Jesper å styrke sin posisjon på den internasjonale musikkscenen med to fremragende utgivelser, “Lies”, som  nærmer  seg  6 millioner  streams og hans “Painkiller”,  som har 3,5 millioner streams.   Her får han vist frem sin utrolige stemme med en rolig og sentimental pop ballade. Painkiller har vært med på å gi Jesper kredibilitet og fotfeste på den skandinaviske pop-­scenen.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter