John Olav Nilsen & Nordsjøen

Booking: Anita Halmøy Wisløff
Tlf: 948 88 155

Pressemateriell på John Olav Nilsen & Nordsjøen finner du HER

John Olav Nilsen er tilbake, og slapp ut en ny singel «Inn i min tid» 18. november 2016 under den nye konstellasjonen John Olav Nilsen & Nordsjøen. På nyåret legger de ut på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder, og deretter er de høyaktuelle for festivaler.

Det er nok mange fans som blir glade for nyheten om at John Olav Nilsen er tilbake med ny musikk. Helt siden den vanvittig kritikerroste og Spellemannsvinnende gullplate-debuten “For Sant Til å Være Godt” i 2009 har bergensartisten vært en av de absolutte livefavoritter i Norge, men det nærmer seg fire år siden forrige utgivelse – så det skal sannelig bli godt å få ny lyd. I mellomtiden kan man mimre med perler som “Diamanter & Kirsebær”, “Valiumsvalsen”, “Skrekkfilm”, “Hull i Himmelen”, “Ikkje Fåkk med Kjærligheten” og “Hundeår”.

Den nye plata “Nordsjøen” kom ut den 17 februar og har blant annet fått en 5ér av Musikkmagasinet til til Klassekampen. Nilsen & Nordsjøen skal på Norgesturné i mars og festivalturné til sommeren så det er bare å glede seg!

Foto: Eirik Ullebø

Oslo

Rockefeller

05 Dec

Billetter
Bergen

Håkonshallen

06 Dec

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter