Josh T. Pearson

Josh T. Pearson kommer i april med et helt nytt album, og stikker i den forbindelse innom Parkteatret for et etterlengtet liveshow!

Selv om Josh T. Pearson har vært en anerkjent artist i nesten to tiår og skrevet låter i over tre, har han ikke en milelang katalog å vise til. Til gjengjeld er de to albumene han har gitt ut eksepsjonelle, og står høyt på mange tidenes beste-lister.

Kosmiske, apokalyptiske «The Texas-Jerusalem Crossroads» (2001), som han ga ut med sin daværende gruppe Lift To Experience, beskrev Pearsons opplevelse av sin intense oppdragelse. Solodebuten «Last of the Country Gentlemen» (2011) handlet om skilsmissen han så smertelig gikk igjennom. En rekke fagfolk uttrykker at begge albumene har mer dybde og inspirasjon enn det de fleste artister klarer å oppnå gjennom en hel karriere.

Nå er han endelig tilbake. 13. april kommer det splitter nye albumet «The Straight Hits!», skrevet med inspirasjon fra de politiske bølgene i hjemlandet. Underveis i prosessen la Pearson stor vekt på å senke lista og fjerne presset han følte på, ved å lage noen enkle sett med regler. Regler som «alle låter må ha ordet ‘straight’ i tittelen» og «teksten må bestå av maks 16 linjer» var virkemidler som hjalp Pearson å lande albumet.

Albumet har blitt en salig blanding av country, folkemusikk og rock – men har beholdt Pearsons signatur.

Pearsons tidligere besøk i Norge – Øya, Bergenfest og en magiske konsert på Træna – har gitt ham en hurtig voksende og svært lojal fanskare her til lands. Det er derfor ekstra stas å kunne presentere denne fantastisk talentfulle artisten når han nå kommer tilbake for å målbinde sitt publikum med nytt album og i ny drakt (han har klippet skjegget). Sees på Parkteatret 6. juni!

Billetter kr. 250,- + avg.
I salg via Ticketmaster fredag 19. januar kl. 9.00
18 års aldersgrense

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter