Jvck James til Jaeger

Til tross for sin unge alder, har 20 år gamle Jvck James fra Øst-London allerede rukket å skape en buzz med sin mix av R&B og 90-tallest største hiter. Musikken hans kan minne om lyden til storhetene som Khalid og Frank Ocean.

Med utdannelse fra ELAM (East London Academy Of Music), har unge Jvck lagt fundamentet på hva som viser seg å være en svært lovende og spennende karriere. Han har jobbet med talentfulle produsenter som Scribz Riley (Khalid, Cardi B), Di Genius (Drake – Controlla), 169 (Dave) og Dre Skull (Drake & Rihanna).

2018 var et fantastisk år for Jvck hvor han samlet fans over hele Europa med sine kritikerroste låter som “Extroverted Lovers”, “Easy”, “Wine”, “Fears”, “Wave” og “On My Way”.

Det er på scenen Jvck virkelig utmerker seg. Etter å ha solgt ut sin debut-konsert i London i juli 2018, ble han hentet inn som support til Chronixx på deres London-konsert noen måneder etter. Han ble deretter hentet inn som support til Mahalia på hennes UK-turné og som support på R&B-dronninga, Ella Mai, sin UK- og Europa-turné. Ella Mai er full av begeistring, og sier: “Believe me when I say Jvck James has IT!”, og Hunger omtaler han som; “A fully-formed musical dream”.

Vi gleder oss maks til å se det unge talentet, Jvck James, briljere på Jaeger Oslo den 19. november.

Billetter i salg via TicketCo Norway fredag 3. mai kl. 10:00.

Oslo

Jaeger

19 Nov

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter