Katie Melua

Katie Melua tilbake til Norge 25. oktober 2018!

I oktober vender Katie Melua tilbake til Norges musikalske storstue, Oslo Spektrum Arena – denne gangen har hun med 25 sangere og sin georgiske arv i bagasjen.

Siden Melua gjestet Norge sist har hun gitt ut sitt sjette studioalbum, “In winter” (2016). Albumet høstet blant annet en femmer fra Aftenposten som kommenterte utgivelsen slik: “Dette er ganske enkelt lekkert i alle ledd”. Albumet ble til i et provisorisk studio Melua laget i et samfunnshus i Gori, Georgia. Dit reiste hun etter å ha hørt kvinnekoret Gori på Spotify. “Jeg ble trollbundet av tonene deres og det rike lydbildet. Presisjonen og kraften fasinerte meg virkelig.”, forteller hun. Koret med 25 sangere tar Melua med tilbake til sine georgiske røtter og er med å gi plata en helt spesiell stemning. På albumet veksler Melua lekkert mellom ulike utrykk og tradisjoner. Her er det både nye selvskrevne låter, georgiske folkeviser, klassiske julemelodier, en ukrainsk salme og en Joni Mitchell cover.

På “In winter” går Melua nye musikalske veier. Hun henter inspirasjon fra Georgia, hjemlandet hun forlot som 9-åring. Når dette smelter sammen med det stemningsfulle uttrykket vi kjenner fra tidligere Melua-utgivelser oppstår søt, søt, musikk. Dette er Melua i storform! Sammen med Gori vil hun sørge for en helt unik konsert, ulik alle Meluas tidligere Norges bes

Allerede som nittenåring ga Katie Melua ut sitt første album, “Call of the search” (2003). Helt fra begynnelsen av har hun blitt belønnet med gode anmeldelser, høye listeplasseringer og utsolgte konserter. Med en rekke av hit-singler og mer enn 11 milloner solgte album har Melua inntatt posisjonen som en av Storbritannias mestselgende artister. Låter som “The Closest Thing to Crazy” og “Nine Million Bicycles” har blitt allemannseie og med sin blanding av blues, jazz og pop skaper hun gripende magisk musikk. Med den ferske veldedighetssingelen “Fields of gold”, til støtte for BBC Children in Need, erobrer Melua nok en gang britiske hitlister, med sin vakre vokal og sitt sterke samfunnsengasjement.

Den vakre sjelfulle stemmen, som er Meluas varemerke, har bare vokst seg bedre på de 14 årene siden debuten. Når hun nå vender tilbake til Norge er det med denne store stemmen, men med en ny innstilling til å skape musikk. “Det jeg har plukket opp ved å jobbe med kvinnene i Gori-koret er at de ikke har egoer. Det eneste som betyr noe er musikken. “, forklarer hun.

Vi gleder oss til en unik konsertopplevelse med Katie Melua i Oslo Spektrum 25. oktober 2018 – dette er en konsert du ikke vil gå glipp av!

Billetter i salg via Ticketmaster Norge den 6. desember klokken 10:00 

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter