Kristian Torgalsen

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Kristian Torgalsen finner du HER

For Kristian Torgalsen handlet livet om å skate og stå på snowboard. Da en skade satte en stopper for det, begynte Oslo-gutten å lage låter for å døyve kjedsomheten. Låtene ble så bra at landets beste musikere og produsent Martin Horntveth ville være med på laget. 27. oktober slipper debutalbumet.  

Fredag 12. mai 2017 slapp han sin første singel, den nydelige No One Told You, hvor Torgalsen også har med seg Macedonian Radio Symphonic Orchestra. Låten gikk rett inn på NRK P1s spillelister og Bjørn Eidsvåg la ut en begeistret melding etter å ha hørt låten.

– Noen ganger blir jeg veldig glad på norsk musikks vegne. Kristian Torgalsen er veldig bra. No One Told You har et melankolsk drag, men er sommervennlig. Han synger dritfint; glitrende timing og står aldri i veien for sangen. Flott produsert. Høres jeg panegyrisk ut, så er det fordi jeg er det. Jeg blir inspirert av dette! skrev Eidsvåg på sin Facebook-side.

27.oktober 2017 slapp han debutalbumet som ble hyllet av et samlet kritikerkorps og har vært på samtlige lister over Årets Album og Årets Låt 2017, helt til topps på enkelte kåringer.

28. januar gjestet han NRK programmet Lindmo hvor han fortalte om hvor viktig miljøvern er for han. På norsk musikk største bransjetreff, Trondheim Calling, ble han den store «snakkisen» og nå vil «festival-Norge» ha Kristian på besøk.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter