LÉON

Svenske Léon, som har tilbrakt mesteparten av 2016 på turné i USA og Europa, står på scenen på Parkteatret 18. Januar 2017.

Artisten som nå er lovprist av både Katy Perry og Troye Sivan, startet sin karriere i tenårene som frontfigur for en hip-hop/soul gruppe. Solokarrieren startet først sommeren 2015 da hun publiserte musikken sin på Soundcloud for å dele med vennene hjemme i Stockholm. Like etter eksploderte låten «Tired of Talking», med godt over 100 000 avspillinger den første uken, som videre gikk rett til topps på Hype Machine.

EP-en «Treasure» som nå har fantastiske 46 millioner avspillinger på Spotify, ble sluppet i desember 2015 og resulterte i platekontrakt med Columbia Records.

LÉON har etter debut-året hatt et fantastisk 2016. Etter showcaser i både USA og Europa har hun blitt valgt til Spotify´s Spotlight program. Vi kan regne med at dette er startskuddet på suksess langt utover Skandinavias landegrenser.

Forrige måned slapp hun singelen «Think About You» fra det kommende debutalbumet. Låten har allerede over 2 millioner avspillinger på Spotify.

Vi ser frem til en fantastisk konsert med en av Sveriges nye stjernekometer!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter