Lorde

Lorde til Sentrum Scene og UKA 18. Og 19. Oktober!

Grammy-vinneren Lorde slipper nytt album «Melodrama» den 16. juni og drar i den forbindelse på Europa-turné med to stopp i Norge; Sentrum Scene den 18. Oktober og UKA i Trondheim 19. Oktober!

Dette blir Lorde sin aller første konsert i Norge og gleden er stor!

“Vi har prøvd å få Lorde til Norge siden vi så henne spille på en bitteliten klubb i London i 2013. Det er helt fantastisk å endelig kunne annonsere at hun kommer til Norge!” – Mark Vaughn, ansvarlig arrangør Friction AS.

I en alder av bare 16 år slapp Lorde sitt første album, «Pure Heroine» . Albumet ble mottatt til fantastiske tilbakemeldinger både fra publikum og presse. «Pure Heroine» vant to Grammys, inkludert den høytstående prisen for beste album, i tillegg til å toppe musikklister i over 20 land. Singlene «Royals», «Tennis Court» og «Team» ble solide radioslitere og har over 800 millioner (!) avspillinger på Spotify. «Royals» gjorde også Lorde til tidenes yngste soloartist til å ha en låt på Billboard Hot 100.

Om «Pure Heroine», sier Lorde selv: “Writing Pure Heroine was my way of enshrining our teenage glory, putting it up in lights forever so that part of me never dies, and Melodrama – well, this one is about what comes next.” – NME

Nå har har Lorde blitt 20 år gammel og talentet har vokst i takt med alderen. Hennes andre album, «Melodrama» ble sluppet 16. juni til storslåtte kritikker over hele linja. Albumet er produsert av Lorde, Grammy vinneren Jack Antonoff og Frank Dukes, kjent fra samarbeid med blant annet Drake, Jay-Z, Rihanna, og Kanye West.

Singlene «Green Light», «Liabillity» og «Perfect Places» er allerede sluppet og gir en god smakebit på hva som kan forventes av «Melodrama» og den kommende Europa-turnéen.

Konserten på Sentrum Scene den 18. oktober blir uten tvil en av høstens store høydepunkter. Det forventes stort trykk på billettsalget, men det er mulig å sette seg opp på en venteliste HER (https://lorde.pgtb.me/MVs1Pl ).

Lorde blir også en av UKAs store headlinere for årets festival:

Oh, Lorde! Det er stort å få “rojalt” besøk til Dødens dal 19. oktober. UKA skal være en festival der de største og mest aktuelle artistene spiller, og få artister i verden passer bedre til den beskrivelsen enn Lorde. Vi er stolte av at Lorde holder en av sine første konserter på norsk jord i Trondheim, på UKA. – Martin Næss, UKEsjef

Billetter via Ticketmaster.no for Sentrum Scene og via UKA.no for UKA.

For mer informasjon, pressebilder eller intervjuhenvendelser, kontakt pia@atomicsoul.no

Billetter fra kr. 495,- + avg.
I salg via Ticketmaster og UKA.no
Sentrum Scene: Hovedsal – 18 års aldersgrense / Galleri – Fri alder
UKA: 18 års aldersgrense

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter