Matoma

Booking Norge: Anita Halmøy Wisløff

Pressemateriell på Matoma finner du HER

DJ og produsent Tom Lagergren (aka Matoma), kjent for sin danseorienterte tropical house musikk, har i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk. Med millioner av avspillinger på strømmetjenester hver måned og utsolgte konserter over hele verden har det vært vanskelig å ikke legge merke til Matoma de siste årene.

Fra sin oppvekst på Flisa i Hedmark begynte Lagergren sin musikalske karriere som klassisk pianist. I tenårene begynte han å lytte til sin eldre brors musikksamling – inkludert album av Paul van Dyk, Tiesto og Armin van Buuren – og han ble stadig mer interessert i elektronisk dansemusikk. Når han startet på musikkteknologi på NTNU var han allerede i gang med å remikse og slippe låter på nettet som Matoma.

I 2014 kom den internasjonale anerkjennelsen for Matomas remixer med blant annet låter av Jessie J, Akon og Enrique Iglesias. I 2015 landet han sin første store hit med remix av Notorious B.I.G. “Old Thing Back.”, som på nåværende tidspunkt har over 150 millioner streams på Spotify. Siden den gang har Matoma gitt ut debutsingelen “Feeling Right (Everything is Nice)” med Wale & Popcaan, og låter som “Running Out” med Astrid S, “Paradise” med Sean Paul & KSteward og “Wonderful Life (Mi Oh My)” som soundtrack til Angry Birds filmen. Siste tilskudd til hit-stammen er den nye smashen “All Night”med The Vamps, som også er på full fart oppover listene, samt “Heart Wont Forget” sammen med GIA.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter