Men at Work til Rockefeller

Men At Work, med hiter som ”Who Can It Be Now?”, ”Overkill” og ”Down Under”, kommer til Norge og Rockefeller 26. juni! 

Australske Men at Work har solgt over 30 millioner album og gjort stor suksess verden over. Kjempehiten ”Down Under” har vært med på å åpne verdens ører ikke bare for Australia, men også for australsk musikk.

Colin Hay (vokal og gitar), flyttet fra Skottland til Australia i en alder av 14 år og dannet Men at Work som en akustisk duo sammen med Ron Strykert (gitar, vokal) i Melbourne i 1979. Innen få måneder hadde duoen utvidet seg og fått med John Rees (bass), Greg Ham (saxofon, fløyte, keys) og Jerry Speiser (trommer).

Bandet gjorde raskt suksess, først i hjemlandet, men etter få år også i resten av verden.

De var australias viktigste bidrag til tidens New Wave-bølge og delte deres reggae-inspirerte rockesound med blant annet Police. Det opprinnelige bandet overlevde dessverre ikke lenge, men det gjorde allikevel musikken!

Etter tre album og flere priser gikk bandet i oppløsning allerede i 1985, og det var på dette tidspunktet kun ankermannen Colin Hay som forsøkte seg på en solokarriere uten særlig hell.

I 1996 bestemte Hay og Greg Ham seg for å gjenoppta Men at Work og gav ut liveplaten ”Brazil”. Siden den gang har bandet kun gjort enkeltkonserter og turnéer. I 2012 døde dessverre Ham.

Bandet, med flere nye medlemmer, er igjen på vei til Europas scener. Vi gleder oss til en unik konsert med Men at Work på Rockefeller 26. juni! 

Oslo

Rockefeller

26 Jun

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter