Mikhael Paskalev

Booking: Knut Sannes
Tlf: 977 21 363

Pressemateriell på Mikhael Paskalev finner du HER

Halvt bulgarske/ halvt sunnmørske Mikhael Paskalev satte seg for alvor på kartet da han vant Urørtfinalen på NRK P3 i 2012. Siden den gang har han hatt stor suksess med singler som “I Spy” og “Jive Babe” med tilhørende bemerkelsesverdige videoer. Videoen til platinumselgende “I Spy” har sågar hatt over 2 millioner visninger på Youtube og Vimeo.

Det sjeldent etterlengtede debutalbumet “What’s Life Without Losers”, ble sluppet i 2013 til strålende kritikker i Norge. Dagbladet skrev i sin anmeldelse: “En plate proppet med varme, eufori og mest av alt ærlig og godt låtskriverhåndverk.”

Paskalev har vært Spellemannsnominert for både Årets musikkvideo i 2012 og Årets nykommer for debutalbumet sitt i 2013.

Han har spilt på de fleste av landets store festivaler som Øya, Hove og Slottsfjell, samt spilt for utsolgte klubber fra nord til sør i landet. Paskalev har spilt utsolgte show i UK, Frankrike, Tyskland, Nederland, Australia og USA. I 2013 spilte Mikhael Paskalev over 100 konserter og i 2014 har han blitt lansert internasjonalt med stor suksess i bl.a. Australia, hvor han nærmer seg gullmerket.

Siden han slapp sitt debutalbum har Paskalev brukt tiden på å turnere både i og utenfor Norge og jobber nå for tiden med å ferdigstille ny musikk.

Bodø

Sinus

02 Nov

Billetter
Trondheim

Studentersamfundet i Trondheim

03 Nov

Billetter
Oslo

Rockefeller

04 Nov

Billetter
Tromsø

Studentsamfunnet Driv

09 Nov

Billetter
Alta

City Scene

10 Nov

Billetter

Gamlebyen Kulturhus

11 Nov

Billetter
Bergen

USF Verftet

16 Nov

Billetter
Stavanger

Studentersamfunnet Folken

17 Nov

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter