MOURN til Café Mono

Gjør deg klar til en kveld med herlig og ekte indie-rock på Café Mono 1. November!

Den katalanske-kvartetten MOURN stormet inn på indie-rock scenen i 2014 med deres selvtitulerte debutalbum som ble utgitt på Captured Tracks. En sterk debut fra de daværende tenåringene som sto frem med selvtillit.

To år senere kom oppfølgeren «Ha, Ha, He» som beviste at førstealbumet ikke var ett engangstilfelle.

Like etter utgivelsen av andrealbumet, havnet bandet på kant med sitt spanske plateselskap. Konflikten gjorde det umulig for bandet å turnére med albumet. Turnéen skulle underbygge suksessen med albumet og nå ut til ett større publikum. Ambisjonen ble sørgelig nok knust.

Bandmedlemmene  ble naturligvis fylt med sinne, frustrasjon og sorg, noe de kanaliserte i studio og første til deres tredje album «Sorpresa Familia».

Ett godt eksempel på krangelen med plateselskapet kommer frem i låten «Fun at The Geysers» hvor de forteller historien om sitt siste show før kranglingen tok overhånd. Bandet skulle spille i Reykjavik på Iceland Airwaves hvor de etterhvert ble forlatt av kontakten deres som hadde dratt for å se på Geysirene utenfor Reykjavik. Han dro med alt av penger og mat for å nyte en av islands store turistattraksjoner, mens bandmedlemmene var forlatt på hotellet.

Vi håper på en bedre kveld på Café Mono i November!

Billetter i salg nå!

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt pia@atomicsoul.no

 

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter