Nahko og Trevor Hall

Den 28. april kommer Nahko og Trevor Hall til Parkteatret for å gi publikum en helt spesiell akustisk kveld.

Nakho, best kjent fra ”Medicine For The People”, annonserer i dag sin aller første solo turné i Europa. Men seg på laget har han singer-songwriter kompis og venn, Trevor Hall.

Turnéen er et resultat av suksessen Nakho har sett med sitt debut soloalbum ”My Name Is Bear” som ble gitt ut i fjor. Låtene på albumet beskriver utviklingen han har hatt de siste årene. Det er et dypt personlig album, og han sier selv, det er det mest utleverende han noen gang har gjort. Nakho er et gitar og piano talent og vil på Parkteatret´s scene ta deg med på en reise med dikt, historiefortelling og nydelige toner.

Trevor Hall´s musikk er en skjønn symbiose av akustisk gitarspill, reggea og indisk inspirert folkemusikk. Artister han blir sammenlignet med er Ben Harper, Jack Johnson og Matisyahu. Hans siste album ”The Fruitful Darkness” ble nummer 1# på Kickstarters ”Music Campaign of 2017” og det bare med tre låter. Det fullstendinge albumet er forventet å lande en gang i løpet av 2018.

Vi ønsker velkommen til en kveld litt utenom det vanlige når disse to fantastiske artistene byr på en kveld fylt til randen av magiske øyeblikk den 28. april på Parkteatret.

Billetter i salg torsdag 22. februar via Ticketmaster.no

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter