Natalie Sandtorv

Booking: Ksenia Petrova
Tlf: 466 26 985

Pressemateriell på Natalie Sandtorv finner du HER

Vokalist og låtskriver Natalie Sandtorv fra Ålesund har det siste året for alvor tatt steget inn i jazzmanesjen. I 2016 mottok hun prisen ”Årets Jazztalent” fra Moldejazz og Sparebank 1 og startet med det på sitt debutalbum, “Freedom Nation”, som ble spilt inn i februar i Ocean Sound Recordings (Giske, NO) og slippes på Øra Fonogram 6. oktober. Nå er de på releaseturnè i Norge, Tyskland og Danmark.

Tekster og vokal som står sterkt over primale grooves, og et fyldig teppe av synth og alternativt saksofonspill, gir et musikalsk lydbilde som fenger, med røtter i jazz som speiler seg i urban folk, indie, og spiritual music.

Bandet Sandtorv har håndplukket til dette prosjektet er en massiv, rørende, engasjerende utfordrer til jazzkonformen og er et friskt bindeledd mellom moderne jazz og populærmusikk og består av profilerte musikere fra den europeiske musikkscenen. De har et bredt nedslagsfelt som hører hjemme på en rekke ulike scener og klubber utover de vanlige jazzklubbene.

I sommer spilte de på Moldejazz og København jazzfestival, og førstnevnte endte med utsolgt konsert og 7 fantastiske anmeldelser.

Foto: Kristin Støylen

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter