Nils Bech i Den Norske Opera & Ballett 19. november

Billetter i salg fra 25. august kl. 10:00

Ofte hører man «det er duket for en kveld av de sjeldne» i beskrivelser av konserter og evenementer. Men sjelden har vel disse ordene passet bedre: Med Nils Bech i Operaen er det virkelig duket for en kveld av de helt sjeldne.

Nils Bech er et unikum av en artist, som forflytter seg sømløst i landskapene mellom pop og scenekunst. Hans personlighet og formidlingsevne krysser grenser mellom smakshierarkier, og utgivelsene har sakte men sikkert ført til økt nasjonal og internasjonal oppmerksomhet. Hans siste album «Echo» ble utgitt på selveste DFA Records, labelen til James Murphy fra LCD Soundsystem.

De aller fleste fikk med seg SKAM-episoden med det som ble kåret til«årets tv-øyeblikk» 2016, der Bech sang seg inn i alles hjerter med en skjellsettende og gåsehudfremkallende fremføring av «O Helga Natt». Siden har man sett ham på Skavlan, Kvelden før Kvelden, Veneziabiennalen, Roskildefestivalen og Øyafestivalen, og Bech har virkelig funnet live-formen. VG trillet terningkast 6 for sistnevnte opptreden, og skrev: «En nydelig forestilling der grensene for pop og ikke minst festivalmusikk blir utvidet og tatt langt forbi det man forventer å se i Tøyenparken en litt overskyet augustlørdag. Veldig rørende, usedvanlig vakkert, og akkurat passe overspilt. O helga Nils».

Suksessåret skal toppes med en egen kveld i selveste operaen. En helaften med Nils Bech i to akter. Velkommen!

Billetter 450,-/550,-
I salg fra fredag 25. august kl. 10.00
www.operaen.no

Moss

Lyse Netter

07 Jun

Billetter

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter